Hirdetés

Kylo Ren ismeri Rey titkát az új Star Wars: Skywalker kora reklámban

|

A Diseny biztos akar lenni benne, hogy nincs élő ember, aki ne tudna a jövő heti Star Wars 9 premierről.

Hirdetés

A Lucasfilm és Disney csak úgy szórják ki magukból a Star Wars: Skywalker kora jeleneteket, biztosítva ezzel, hogy minden rajongó szíve kiugrik a mellkasából még a jövő heti premier előtt. Tegnap a Fortnite játékosok láthattak egy exkluzív jelenetet, ma pedig egy reklámanyagba került be pár eddig nem látott snitt. Az új videóban Kylo Ren beszél Reyhez, és úgy tűnik, hogy a morcos kamasz rosszfiúnk tud pár olyan dolgot, amit mi még nem. Ahogy Rey sem.

Hirdetés

A 2017-es Az utolsó Jedikben elhangzottak ugyan valószínűleg igazak maradnak, de több sztori van a karakter mögött, mint amennyit az eddig látottak alapján gondolnánk. Az új reklám is ezt sugallja.

A Star Wars: Skywalker kora itthon december 19-én, azaz jövő csütörtökön érkezik a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)