Hirdetés

Láttad már Dave Grohl beleit? Itt a Foo Fighters horrorparódiájának új előzetese!

|

A Studio 666 legújabb, 18+ trailerében megmutatják a Foo Fighters tagjai a trancsírozást és káromkodást, ami horror-vígjátékukban várható.

Hirdetés

Miután a Tenacious D filmjében Dave Grohl emlékezetes alakítást nyújtott az ördög szerepében, új filmjében, a Studio 666-ben önmagát játssza, amint megszállta valamilyen gyilkos szellem. Az egy hónapja bemutatott első előzetesben még rendkívül finoman mutatták be az alkotók, miről fog szólni a Foo Fighters főszereplésével készülő horrorparódia, de a mozikba kerülő film nagyon is felnőtteknek szánt alkotás, a friss trailerből pedig meg is tudhatjuk, miért.

A legújabb kedvcsináló ugyanis az R korhatári besorolásnak megfelelő, úgynevezett red band trailer, így a vágóknak nem kellett elrejteniük a káromkodásokat, azt a jelenetet, ahogy Dave Grohl-t zombik belezik ki, vagy ahogy a valamilyen démon által megszállt frontember sorozatgyilkosként intéz el szinte mindenkit, aki csak az útjába kerül.

Hirdetés

Így a lenti videóban láthatjátok, hogy ha beszóltok a Foo Fighters énekesének szakácsmesterségére, könnyen a grillen végezhetitek, de Grohl saját dobosának is nekimegy, ha úgy hozza a helyzet, illetve, a jól bejáratott horrorklisének megfelelően egy épp ágyba bújó pár is a gonosz gyilkos áldozatául esik.

A film február 25-én kerül először mozikba, de úgy tűnik, a trancsírozós horrorok hazai rajongóinak még várnia kell, hogy megnézhessék, ugyanis Magyarország nem szerepel a hivatalos felületeken felsorolt országok között, ahol jegyet válthatunk a Studio 666-re. Emellett a film kizárólag a mozikban nyit, streamelhető megjelenésről egyelőre nem esett szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)