Hirdetés

Látványos új előzetest kapott A majmok bolygója: A birodalom

|

Egy Noa nevű majom és Mae nevű lány nagy útra indul A majmok bolygója: A birodalom új előzetesében.

Hirdetés

A 2024-es amerikai Super Bowl alkalmából nem csak a Deadpool & Wolverine (igen, ez lesz a Deadpool 3 hivatalos címe) első kedvcsinálója futott be, hanem új előzetest kapott a Kingdom of the Planet of the Apes, avagy A majmok bolygója: A birodalom című mozi is.

Az új rész a 2011-ben újraindított széria negyedik felvonása. A Lázadás, Forradalom és Háború alcímet viselő epizódok után A birodalom már a távolabbi jövőben kalauzol el bennünket, 300 évvel a harmadik rész eseményei után folytatódik a sztori egy olyan világban, ahol Caesar és kolóniája oázisából számtalan különböző majomcivilizáció fejlődött ki, viszont az emberiség szinte teljesen az ősemberi szintre butult vissza és rejtőzködve élnek. 

Hirdetés

Ebben a világban tör zsarnoki babérokra egy új majomvezér, közben pedig Noa nevű majom és Mae nevű lány hatalmas útra indulnak együtt. A friss trailert nálunk magyar felirattal tudjátok megnézni.

A majmok bolygója: A birodalom bemutatójára nem kell már vészesen sokáig várni, a film 2024. május 9-én fog landolni a hazai mozikban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)