Hirdetés

Látványos új előzetest kapott a Netflix-féle Avatár: Az utolsó léghajlító

|

Aang és pajtásai nagyon jól mutatnak a Netflix új előzetesében.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több klasszikus anime kapcsán hallani, hogy a Netflix élőszereplős adaptációban gondolkodik, ami a One Piece sikere után talán nem is tekinthető annyira meglepőnek. Nem ússza meg ezt a törődést az Avatár: Az utolsó léghajlító sem, de az eddig közzétett anyagból úgy tűnt, egyáltalán nem kell előre temetni a projektet.

Sőt, az új Avatár: Az utolsó léghajlító széria meglehetősen jól néz ki, erre pedig alaposan ráerősített most a nemrég publikált legújabb trailer is.

Hirdetés

Az új, magyar feliratos előzetesből megtudjuk, hogy a világnak bizony szüksége van az Avatárra, egészen konkrétan Aangra (no meg persze a barátaira). Ellenkező esetben semmi esélye sincs gyakorlatilag senkinek sem - nem kis nyomás ez, de az eredeti anime ismerői azért jól tudják már, hová fog végül kifutni ez a sztori.

Az Avatár: Az utolsó léghajlító egészen pontosan február 22-én fog megérkezni a Netflixre. Várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)