Hirdetés

Lecserélik Justin Roilandet a Rick és Morty 7. évadában, hiába ejtették a zaklatási ügyét

|

A sorozat egyik alkotója, Rick és Morty angol szinkronhangja nem dolgozik a sorozat következő szezonján.

Hirdetés

Elsősorban két embernek köszönhetjük, hogy a Rick és Morty megszülethetett: az egyik Dan Harmon, a másik pedig Justin Roiland. Utóbbit januárban vádolták meg azzal, hogy súlyosan bántalmazta, megverte és fogva tartotta partnerét 2020-ban, ám viszonylag hamar, március 23-án ejtették is a vádakat, mert nem volt bizonyítható, hogy valóban megtette, amivel az exe vádolta.

Az ügynek így is jelentős következményei lettek, Roiland ugyanis kénytelen volt távozni a Rick és Morty stábjából (elvileg már egyébként sem tett hozzá sokat, de mégis csak ő volt a főszereplők megszólaltatója), és a High on Life-ot készítő Squanch Games is nélküle, illetve az általa megformált fegyver, Kenny nélkül készíti el a játék kiegészítőjét.

Hirdetés

Az Annecy-i Nemzetközi Filmfesztiválon a Cartoon Network elnöke, Michael Ouweleen és Steve Levy vezető producer beszéltek a Rick és Morty hetedik évadáról, és megerősítették, amit már januárban is elárultak: keresik az új szinkronszínészt, és nem gondolják, hogy bárkit érdekelni fog, hogy nem Roiland adja a főszereplők hangját. Emlékeztetőül felidézték, amikor Tapsi Hapsi hangját már nem Mel Blanc, hanem Jeff Bennett adta (aki egyébként Johnny Bravóét is) - érezhető volt a különbség, de a karaktert továbbra is felismerte mindenki.

A Rick és Morty 7. évada ősszel debütálhat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)