Hirdetés

Lefeküdt egymással Harley Quinn és Poison Ivy... kétszer

|

A Harley Quinn rajzfilmsorozatban megtörtént, ami már egy ideje érlelődött, ráadásul Ivy lánybúcsúja után.

Hirdetés

Tavaly indult a DC Universe kimondottan felnőtteknek szánt sorozata (értsd: nem fogják vissza a vért és a káromkodást), a Harley Quinn, melynek második évada április 3-án debütált. Alapvetően arról szól, hogy mit csinál Harley, miután elhagyta a Jokert, hogyan próbál a Legion of Doomhoz csatlakozni, és milyen, Gotham egész városára hatással lévő nehézségekkel jár az elválás.

Hirdetés

Néhány résszel ezelőtt Harley és Poison Ivy között elcsattant egy csók, ami azért különösen érdekes, mert a zöld leány Kite Man jegyese. Mi több, pont ennek okán szervezett Harley egy lánybúcsút, de a parti azzal zárult, hogy a két lány egy ágyban kötött ki. Ivy láthatóan nem volt boldog ébredés után, megfogadta, hogy soha többé nem ismétlik meg az éjszakát, aztán újra buliztak. A többit kitaláljátok, vagy megnézhetitek alább.

Az egész mögött egyébként érzelmek húzódnak, Harley szerelmes Ivybe, de Ivy nem bízik benne - az életét ugyan rábízná, de érzelmileg labilisnek tartja... talán nem ok nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)