Hirdetés

Leforgatták a Suicide Squad alternatív befejezését Jokerrel, csak épp nem mutatták meg nekünk

|

David Ayer elárulta, hogy gyakorlatilag teljesen kész az általa preferált befejezés, a rajongók pedig az "Ayer Cut" közzétételét követelik.

Hirdetés

A 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag kapott hideget és meleget a kritikusoktól és a DC Comics rajongóitól is, közülük pedig elég sokaknak azzal volt baja, hogyan is kezeli a film Joker karakterét. Most épp a rendező, David Ayer vette elő újra ezt a témát, és elárulta, leforgatott egy teljesen másféle, jobban Jokerre fókuszáló befejezést is a mozihoz.

Hirdetés

Ayer nemrég a Twitteren tette közzé a forgatókönyv eredeti változatát (egészen pontosan annak egy oldalát), amelyben Joker is fontos szerephez jutott a Suicide Squad fináléja során. A rendező hozzátette, hogy nem csak felvették ezt a verziót, hanem bizony a vágás is kész van, de a nézők ebből semmit sem láthattak - ilyen az, amikor a vágószobában végül a stúdió szava dönt.

A #ReleaseTheAyerCut hashtag egyre népszerűbbé kezd válni a közösségi oldalakon, szóval ki tudja, egyszer talán a Snyder Cut, vagyis a Zack Snyder által újravágott Az Igazság Ligája után a 2016-os Suicide Squadból is megkaphatjuk azt a verziót, amit a David Ayer anno megálmodott. Snyder pontosan ugyanígy, közösségi médiás posztokkal adta a lovat a rajongók alá, akik végül elérték a Warnernél azt, hogy Az Igazság Ligája megkapja Snyder-féle változatát is, ez jövőre érkezik meg az HBO Maxre. 

Szerintetek sikerrel járhat az Ayer Cut miatti mozgalom is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)