Hirdetés

Leforgatták a The Walking Dead utolsó epizódját, érzékeny búcsút vettek a színészek

|

Nem csak a rajongóknak hiányzik majd a The Walking Dead.

Hirdetés

Mint minden sokáig futó sorozatot, a The Walking Deadet is gyakran kritizálják azért, hogy már nem ugyanazt az élményt nyújtja, mint a kezdetek kezdetén, de 12 év után talán még az elégedetlenebb nézőknek is furcsa lesz, hogy egyszer csak nem érkezik több epizód az AMC zombis szériájából.

Márpedig nemrég befejeződött az augusztusban indult 11. évad utolsó felvonásának forgatása, amiről a színészek és a rendező búcsúzó posztjai tanúskodnak.

Hirdetés

A Daryl Dixont alakító Norman Reedus egy régi forgatási videót töltött fel az Instagramra, amin Melissa McBride-dal, Carol Peletier megformálójával énekelnek. A képsorokhoz fűzött szövegében az elmúlt 12 évet méltatta, és köszönetet mondott a rajongóknak, akik lehetővé tették ezt a nagyszerű utazást.

Nem maradt ki a nosztalgiázásból Greg Nicotero rendező sem, aki a második évad óta már több mint harminc epizódot dirigált, köztük magával a fináléval. Ő a forgatás kezdetén jelentkezett egy Instagram-videóval, melyben Reedus mellkasára borulva vigasztalódott, majd arról beszélt, hogy tulajdonképpen még kisbabák voltak, mikor elkezdték a szériát, s hogy 12 óra múlva teljesen más hely lesz a világ. Reedus erre úgy felelt, hogy az egész agya rövidzárlatot kapott, nem tudja felfogni, ami történik, és hogy a fürdőszoba padlóján fogja Martinibe fojtani a könnyeit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Christian Serratos, azaz Rosita Espinosa egy Insta-sztoriban adta hírül, hogy máris hiányzik neki az erdő, és hogy mennyire szereti a The Walking Dead-családot. A Pittsburgh hercegnőjét alakító Paola Lázaro pedig az Insidernek nyilatkozott az utolsó forgatási napról:

"Azt hiszem, fizikailag mindannyian elfáradtunk, de szomorúan mondunk búcsút egymásnak - a stábnak, a színészeknek, mindenkinek a színfalak mögött. Eléggé elszomorít, hogy nem viselem többé a rózsaszín kabátomat. Annyira beleszerettem ebbe a karakterbe."

Szó ami szó, a sorozat közreműködőit még a rajongóknál is jobban megviselheti a lezárás, hiszen az ő életüknek jóval nagyobb részét tette ki a zombiapokalipszis. Aztán ki tudja, évek múltán talán a The Walking Deadből is kapunk egy olyan reunion különkiadást, mint a Jóbarátok és a Harry Potter esetében - addig meg fogyasztjuk a rengeteg spin-offot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)