Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - egy európai nagyvárosban játszódik a második rész?

|

Még be sem mutatták az első Legendás állatok és megfigyelésük filmet, de úgy tűnik, minden napra jut egy új hír a folytatásról.

Hirdetés

Tegnap arról számoltunk be, hogy Johnny Depp is csatlakozik a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásához, ma pedig újabb érdekességek derültek ki a második rész kapcsán. 

A legfrissebb hírek szerint ugyanis főhősünk, Newt Scamander a következő epizódban maga mögött hagyja New York városát és Európa felé veszi az irányt. Az Empire Magazine decemberi számában jelentek meg azok az információk, melyek szerint a Legendás állatok és megfigyelésük 2 Párizsban fog játszódni. Úgy tűnik, szépen lassan körbejárjuk a Harry Potter univerzum filmjeiben az egész varázslóvilágot, mi pedig ennek kifejezetten örülünk. 

Sőt, bőven lesz még alkalmunk új helyeket is felfedezni, hiszen annak ellenére, hogy az elemzők szerint a Legendás állatok és megfigyelésük fog majd leggyengébben nyitni a mozikban az összes Harry Potter film közül, a Warner Bros. és J.K. Rowling mégis már most négy folytatást tervez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)