Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük 2 - számos kérdésre választ kaptunk

|

Elkezdődött a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásának forgatása, aminek kapcsán egy csomó érdekes infót közzétettek a készítők.

Hirdetés

Mától elkezdődtek a helyszíni munkálatok, készülnek a második Legendás állatok és megfigyelésük film felvételei. Ehhez kapcsolódóan a hivatalos Harry Potter rajongói oldal, a Pottermore rengeteg új részletet megosztott a készülő folytatás története és szereplőgárdája kapcsán.

Hirdetés

Kiderült például, hogy a középpontban Johnny Depp Gellert Grindelwaldja mellett Albus Dumbledore (akit Jude Law alakít majd) és Göthe Salmander áll majd. A hivatalos infók szerint az első rész végén letartóztatott Grindelwald egy "drámai szökést" hajt végre, ezt követően pedig követőket toboroz, hogy megvalósítsa tervét, ami szerint a varázslókat minden magnix fölé emelné.

Dumbledore az ő megállításához kéri Salmander segítségét, hozzájuk pedig a Legendás állatok és megfigyelésük mellékszereplői közül Queenie és Tina Goldstein mellett Jacob Kowalski is ismét csatlakozik majd. Végül visszatér az Ezra Miller által alakított Credence is, de hogy miként, azt még nem árulták el a készítők. Ezzel egyidőben lelepleztek egy csomó új szereplőt is: két izlandi színészt szerződtettek, az egyikük Grimmsont, egy fejvadászt alakítja majd, míg a másikuk, Skender egy varázscirkusz tulajdonosának szerepét kapta.

A cirkusz egyik tagja, Claudia Kim is fontosabb szerepben lesz látható, illetve egy rejtélyes, Yusuf Kama nevű varázsló is csatlakozik a gárdához. Náluk ismerősebben csenghet Theseus Salmander neve, aki Göthe bátyja, ő szintén szerepet kap a második filmben, illetve ezúttal már ténylegesen megjelenik az első filmben csak egy képen látott Leta Lestrange. Egyelőre nem tudjuk viszont, hogy ki kivel lesz, hiszen a hivatalos szöveg szerint a Grindelwald elleni küldetés "próbára teszi majd" egy-egy szereplő hűségét, ami elég izgalmasnak tűnik.

A helyszíneket illetően megtudtuk, hogy a korábbi spekulációknak megfelelően New York mellett Európába látogatunk, hőseink Párizsban és Londonban is járnak majd. Hogy ezekhez, vagy valamelyik másik helyszínhez kapcsolódóan, de a rendező, David Yates szerint "több utalás" is lesz a fő Harry Potter-szériára. Hogy ezekből az összetevőkből milyen bájitalt sikerül összehozni, azt csak 2018 novemberében tudjuk meg.

Nektek melyik frissen leleplezett sztorielem tűnik a legizgalmasabbnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)