Hirdetés

Egy 10 méter hosszú LEGO X-szárnyút építettek a svájci Alpokban

|

Ezzel ünnepli a LEGO, hogy 20 éve vannak Star Wars témájú készletek.

Hirdetés

Van, akinek már a 3152 darabos Star Wars szuper csillagromboló (10221 - Super Star Destroyer) megépítése is napokba, hetekbe telik. Ők valószínűleg nem végeznének egyhamar a 2,5 millió darabos X-Winggel.

Hirdetés

10 szorgos kéz és 1500 órányi munka kellett ahhoz, hogy megépülhessen a 10 méter hosszú, valamint ugyanilyen széles gép, és nyilván nem lehetett volna jobb helye máshol, mint a svájci Alpokban, 3454 méter magasan, a Jungfraujochnál. Ezzel egyrészt a LEGO és a Star Wars 20 éve tartó együttműködését ünnepelték, másrészt az új szetteket, amik a Skywalker kora alkalmából kerültek a boltokba. A playseat kicsit kilóg belőle, de valószínűleg kényelmes benne ülni, mégha vezetni nem is lehet.

Ti mit építenétek meg és hova, ha volna 2,5 millió LEGO-tok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)