Hirdetés

Lehangoló eredmények: még tortákat is szívesebben néznek az emberek, mint a Titkos inváziót

|

Befutott pár igazán érdekes adat a streaming piac trendjeiről, és a Marvel univerzum hanyatlása egészen jól kivehető belőle.

Hirdetés

Nagyon vártuk, sokat reméltünk tőle, de sajnos be kellett látnunk, hogy a Titkos invázió nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ennél még lesújtóbb, hogy nem is nagyon érdekelte az embereket, milyen is lett, legalábbis az amerikai piac hivatalos számai befutottak a 2023. július 3-tól július 9-ig tartó hétről (ami ugyebár pont a Disney nagy hete lehetett volna), és ezek elég gyászos eredményt mutatnak. 

A Variety osztotta meg a nézettségi toplistákat, amelyben jól látható, hogy Nick Fury nagy kalandja nem mozgatta meg a nézőket, a top10- es listára fel sem fért a Titkos invázió, csupán az eredeti tartalmak között kapott helyet, de ott is egy halovány 7. pozícióra volt elég a teljesítmény, még egy tortakészítő műsort is megelőzte az 5. helyre édesgetve magát, közel kétszer annyi megtekintett perccel, ami azért elég gyászos eredmény, akárhogy is nézzük.

Hirdetés

A közönséget ezen a nyáron vicces módon a Briliáns elmék mozgatja leginkább, íme a teljes lista:

Forrás: Variety
Forrás: Variety

Íme a saját gyártású tartalmak listája, itt sikerült megmutatnia magát legalább a Marvel nagy dobásának:

Forrás: Variety
Forrás: Variety

A filmeket nézve a Netflix (akármilyen hulladéknak is gondoljuk, vagy csak gondolom a limonádé tartalmait) messze uralja a piacot, láthatóan van igény az alkotásaikra, itt a frissen debütált Szélhámos rokonok vezeti a listát:

Forrás: Variety
Forrás: Variety

Ti mit gondoltok? Melyik alkotás érdemelt volna több figyelmet? Akár éppen a Titkos invázió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)