Hirdetés

Lehet, hogy a kaszálás ellenére mégis sikerül lezárni a Westworld sorozatot?

|

Jonathan Nolan biztató nyilatkozatot tett a Westworld 5. évadával kapcsolatban.

Hirdetés

Amikor 2016-ban elrajtolt a Michael Crichton 1973-as filmje (Feltámad a vadnyugat) alapján, Jonathan Nolan és Lisa Joy által készített Westworld sorozat, hatalmas siker lett mind nézettség, mind kritikai szempontból, aztán az évek múlásával és az új évadok érkezésével lemorzsolódott a rajongótábor, egyre kevesebbeket érdekelt, hová fut ki az emberek ellen fellázadó androidok sztorija.

A készítők még egy utolsó szezont szerettek volna az ötödik képében, hogy megadják a megmaradt nézőknek azt a befejezést, amit kitaláltak, de nem kaptak rá lehetőséget: az HBO 2022-ben, négy évad után elkaszálta a sorozatot, és azóta sem érkezett pozitív hír a produkció felől.  

Hogy nincs minden veszve, arra Jonathan Nolan legújabb nyilatkozata utal, akit a The Hollywood Reporter nemrég arról kérdezett - Lisa Joy-jal egyetemben -, hogy tervezik-e a Westworld folytatását bármilyen formában.

Hirdetés

Az ifjabbik Nolan határozott választ adott az újságírói kérdésre: 

"Igen. 100 százalékig. Mi a befejezés hívei vagyunk. A Csillagok között elkészítése például nyolc évembe és egy rendezőváltásba került [eredetileg Steven Spielberg rendezte volna, aztán Christopher Nolan hozta tető alá - a szerk]. Szeretnénk befejezni a megkezdett történetet. Annyira kibaszott büszke vagyok arra, amit csináltunk. Rendkívüli élmény volt. Azt hiszem, hiba lenne visszatekinteni, és csak sajnálatot érezni a befejezés hiánya miatt. De még mindig nagyon nagy a vágy bennünk, hogy pontot tegyünk a végére."

Hogy miképpen kapjuk meg a Westworld 5. évadát, azt nem árulta el Jonathan Nolan, de az biztos, hogy nem tétlenkedik közben, hiszen a Fallout adaptációjából producerként és rendezőként is kivette a részét. A végeredményt április 11-től láthatjuk majd az Amazon Prime Videón. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)