Hirdetés

Lehet, hogy Mark Wahlberg hamarosan visszavonul?

|

A hollywoodi nagyágyú már nem tudná megmondani, hogy mennyi maradt a tankban.

Hirdetés

A veterán színész, producer, és vállalkozó leült egy interjúra a Cigar Aficionado újságírójával, és elbeszélgetett vele karrierjének fordulópontjáról. Az elmúlt években Wahlberg két végén égette a gyertyát, rengeteg filmben szerepelt, amit már nem biztos, hogy sokáig fog bírni.

Az 52 éves sztár most azt fontolgatja, hogy átülne a produceri vagy akár a rendezői székbe inkább, ami talán kevésbé megterhelő kihívás, mint a mostani szerepkör a filmszakmában.

Hirdetés

Így nyilatkozott jelenlegi helyzetéről Wahlberg:

"Keményebben dolgozok mostanában, mint eddig bármikor. Vannak üzletágak, amiket felépítesz, aztán vagy továbbadod vagy kilépsz. Remélhetőleg a gyerekekre hagyom majd a dolgokat, de meglátjuk, nekik mi tetszik majd az életben. A lényeg, hogy már nem sokáig fogok színészkedni abban a tempóban, ahogy most csinálom."

A produceri feladatokat a szükség hozta, de proaktívan keresett projekteket, hogy ne kelljen kortársaira várni, amíg azok lepasszolják őket. A rendezői szék is hívogató számára, saját bevallása szerint szeretne "együtt dolgozni más tehetségekkel" és potenciálisan kinevelni a következő generációt. Akárhogy is, Hollywoodot egyelőre nem tervezi hátrahagyni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)