Hirdetés

Star Wars: Episode VII - Leia henceg, Han rosszul csókol

|

Carrie Fisher örömmel pletykált a készülődő hetedik Star Wars filmről, élcelődött Harrison Fordon és önmagát sem kímélte.

Hirdetés

Harrison Ford úgy őrzi a Star Wars: Episode VII titkait, hogy még Jimmy Kimmel és Csubakka együttes erővel sem tudtak kiszedni belőle semmit, ellenben a Leia hercegnőként elhíresült Carrie Fisher magától is pletykál. Persze nem feltétlenül kell komolyan venni.

Ezúttal egy Calgaryban megrendezett képregényfesztiválon járt el a szája, ahol örömmel újságolta hallgatóságának, hogy imádja a Disney stúdiót, amiért megvették őt, hiszen eddig még soha senki nem akarta megvásárolni. Lelkesen viszonyul az új filmhez is, mert küldtek hozzá egy személyi edzőt, aki igazán jó formába hozza majd. Addig is megeszik előre egy csomó cukrot - közölte mosolyogva.

Ha már ott volt, beszámolt arról is, hogy milyen volt végezni Jabbával a forgatás során, ez volt filmes munkásságának csúcspontja, ezért is ragaszkodott ahhoz, hogy maga végezze ki a pöffeszkedő gengsztervezért.

Élcelődéseit Harrison Ford csóktudományának firtatásával zárta, aki nem szeret a kamerák előtt csőrözni, ilyenkor az érzés leginkább olyan, mintha osztrigát tennének az ember szájába. Fisher már csak tudja. Aztán állítólag üvegeztek, akkor meg is nyugodhatott, filmbeli partnere sokkal tehetségesebb a forgatáson kívül.

Carrie Fisher imád hülyíteni mindenkit (főleg a rajongókat), szóval tessék kellően komolytalanul kezelni a fent leírtakat. Mi pont ezért imádjuk őt.

A Star Wars: Episode VII várhatóan 2015 nyarán robbant kasszát, kis szerencsével addig Carrie Fisher elpletykálja a legtöbb kulisszatitkot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)