Hirdetés

Mit keresett Leia a Scarif csatájánál?

|

Nem volt rossz meglepetés a Zsivány Egyes végén a hercegnő felbukkanása, de eddig nem igazán volt rá magyarázat, hogy hogyan került oda egyáltalán.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet egy remek film volt, de egy kérdést nyitva hagyott, amit a mai napig nem válaszolt meg senki. Hogy került a Scariffon zajló csatába Leia Organa?

A múltheti The Star Wars Showban a Lucasfilm Story Group segítségével tisztázódott a dolog. Kiderült, hogy Admiral Raddus és Leia éppen akkor kapták a behívást a csatába, amikor úton voltak a Tatooine-ra, hogy felszedjék Obi-Want.

"A terv mindig is az volt, hogy Leia elmegy a Tatooine-ra, felveszi Obi-Want és az admirális elkíséri őket. Aztán befutottak a hírek a Scarif körüli történésekről, így azt fontosabbnak ítélték, főleg azért, mert akkor az admirális csatahajója volt az egyetlen ilyen hajó a szövetségben."

A Star Wars szakértő, Pablo Hidalgo azt is elárulta, hogy Reedusnak muszáj volt elkísérnie Leia hercegnőt, lévén ő volt a lázadók arca, és a biztonsága mindennél fontosabb volt a támogatások megtartásához.

Leia hajója, a Tantive IV is okkal volt az admirális dokkjában. Mint kiderült a gépet javították, ennek okairól pedig a Zsivány Egyes könyv verziójában lehet olvasni.

Egyébként Leia végig a Yavinon volt, miközben a tatooine-i kirándulást és Jyn akcióját tervezték, de a film készítői megakarták tartani a végére a meglepetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)