Hirdetés

Lesz egy nagy hiányzója a Sikoly 6-nak

|

Nem mindenki tér vissza a következő Sikolyra.

Hirdetés

A Sikoly franchise atyjának, Wes Cravennek az örökségét továbbvíve az Aki bújt rendezőpárosa, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett igyekeztek minőségi módon frászt hozni a nézőkre. Bár a kritikusoknak ambivalens érzéseik voltak az ötödik filmmel kapcsolatban, azonban a közönségnél jól szerepelt a folytatás: a 24 milliós büdzséjéből sikerült globálisan 140 millió dollárt termelni, amely meglehetősen szép teljesítmény, nem csoda, hogy a Paramount berendelte a Sikoly 6-ot is. 

Noha a sztoriról még szinte semmit sem tudunk, az viszont biztos, hogy a slasher horror következő felvonásában több ismerős arc is lesz. A franchise egyik alappillére, Courteney Cox (Gale Weathers) az egyikük, valamint visszaköszön a Sikoly 4 egyik színésznője, Hayden Panettiere (Kirby Reed) is.

Hirdetés

Rajtuk kívül az új film visszahoz egy maréknyi fiatal túlélőt is, így Melissa Barrerát (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brownt (Mindy Meeks-Martin), Mason Goodingot (Chad Meeks-Martin) és Jenna Ortegát (Tara Carpenter) is. Új szereplőként pedig a stábhoz csatlakozott nemrég Dermot Mulroney (Shameless - Szégyentelenek, Krízis) is. 

Egyvalaki azonban biztosan nem fog ismét szembeszállni a maszkos gyilkossal vagy gyilkosokkal: Neve Campbell Sidney Prescottja. Februárban még azt mondta a színésznő, hogy bár felkeresték a visszatérését illetően, de még nem kötelezte el magát a projekthez, kivárja a szkriptet. A Deadline új jelentése alapján azonban Campbell nem kér a folytatásból, mivel állítólag olyan ajánlatot kapott, amely szerinte nem tükrözi azt az értéket, amit a franchise-nak ad. Azaz nem fizetnének neki eleget.

"Sajnos a következő Sikoly-filmen már nem fogok dolgozni. Nőként rendkívül keményen meg kellett dolgoznom a karrierem során, hogy megalapozzam az értékemet, különösen, ha a Sikolyról van szó. Úgy éreztem, hogy az ajánlat, amit kaptam, nem felelt meg annak az értéknek, amit a franchise-nak adtam. Nagyon nehéz döntés volt továbblépni. Minden Sikoly-rajongómnak üzenem, hogy szeretlek titeket. Mindig is hihetetlenül támogattatok. Örökké hálás leszek nektek és azért, amit ez a franchise adott nekem az elmúlt 25 évben."

Hogy Campbell dobbantása mennyire befolyásolja a forgatókönyvet és a forgatás kezdetét, azt egyelőre nem tudjuk, de a film premierje 2023. március 31-én lenne esedékes. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha esetleg még nem láttátok, alább megnézhetitek az utolsó Sikoly filmről készült kritikánkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)