Hirdetés

Letiltotta a Twitch a 2okost, az egyik legnépszerűbb magyar csatornát

|

Nem azért kellett szünetre menniük, mert bikiniben fürdőztek.

Hirdetés

A TwitchTracker statisztikái szerint - átlagos nézőszám alapján - magasan a Twitch legnépszerűbb magyar csatornája a 2okos, amin két fiatal, ICE és KDS streamelnek mindenféléket, néha játékokat, néha valami mást. Ma hajnalban viszont ideiglenes tiltást érdemeltek ki, feltehetően egy a legutóbbi livestreamben látható, a nyugalom megzavarására alkalmas jelenet miatt.

Azt találták ki ugyanis, hogy egy megrendezett emberrablást közvetítenek majd élőben, de ezt a platform moderátorai nyilván nem találták jó ötletnek. 

Hirdetés

A nézőknek nem kellett sokáig nélkülözniük a párost, a banokat figyelő StreamerBans szerint a tiltás mindössze 11 órán, 9 percen és 37 másodpercen át tartott, a csatorna újra elérhető.

A 2okostól nem idegen az effajta jelenetek megrendezése, de ezzel sikerült átlépni egy határt.

A vitatott jelenet alább visszanézhető, de csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)