Hirdetés

Lezárul a rebootolt Kacsamesék a harmadik évad után

|

Szomorú hír ez gyerekeknek és több tucatnyi felnőttnek egyaránt.

Hirdetés

Még 2017-ben debütált a rebootolt Kacsamesék, ami új köntösben hozta vissza a régi karaktereket, és új kalandokra küldte őket. A sorozat jelenleg a harmadik szezonjánál jár, és 44 epizód futott le belőle. Ez a szám még növekedni fog a zárásig, de még így sem fogja elérni a klasszikus széria 100-as epizódszámát.

A Disney hivatalos közleménye nem volt kifejezetten tartalmas:

"A Matt Youngberg és Francisco Angone által vezetett tehetséges és kreatív csapat elképesztő történetmesélést mutatott be, és egyedi köntösben hozták vissza a karaktereket 75 epizódra és 15 rövidfilmre. Ugyan a gyártás maga befejeződött, a Kacsamesék folytatódnak a Disney Channelen és a Disney+-on, hogy a rajongók a világ minden tájáról követhessék majd a 2021-ben esedékes finálét."

Hirdetés

Aki attól tartana, hogy kedvenc kacsái sosem totyognak már be a képernyőre, annak nem kell nagyon aggódnia. A Disneynek szokása idővel újra előhúzni a rajzfilmhőseit, addig pedig minden epizódot újra lehet majd nézni a Disney+-on - ami idővel Magyarországra is eljut végre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)