Hirdetés

The Walking Dead - Merle új utakon

|

Michael Rooker elkalandozik a zombis témától, és galaktikus kalandokban vesz részt a Marvel lobogója alatt.

Hirdetés

A The Walking Dead sajátos stílusú sztárja aláírt a Galaxis Őrzői stábjába, de nem arra a szerepre, amit a rajongók szerettek volna. Michael Rooker ugyanis jellegzetes orgánummal rendelkezik, amit ezer közül is megismer az ember, de az Őrzők közé a várakozásokkal ellentétben nem a hepciás, militarista mosómedve, alias Rocket Raccoon megszólaltatójaként csatlakozik, hanem egy teljesen más karakternek kölcsönzi hangját.

A képregényekből ismert, díszes társaságot James Gunn rendezői rutinja és egyedi látásmódja teheti sikeressé, akit a Bosszúállók készítője, Joss Whedon abszolút tökéletes választásnak tart a Galaxis Őrzői moziváltozatának megvalósítására. A csapat eddig ismert tagjai között foglal helyet az elpusztíthatatlan Drax, a pusztító (Dave Bautista), Groot, a fa, a csapat vezetője, Star-Lord (Chris Pratt), a kötelező női karakter, Gamora (Zoe Saldana), illetve az abszolút közönségkedvenc Rocket Raccoon. Michael Rooker egy új hőssel csatlakozik a kompániához, egy Yondu nevű karaktert alakít majd, aki egy speciális hangelnyelő fémből készült íjjal, vadászként segíti majd a csapatot. Yondu nem rendelkezik emberfeletti erővel, mint Hulk vagy fejlett technológiával, mint a Vasember, de van egy misztikus hatodik érzéke, amellyel korlátozott ideig kapcsolatba léphet más életformákkal.

Hogy mindebből mit hoz majd ki a rendező, és a Marvel mennyi bevételt tud kifacsarni a kockázatos koncepcióból, az 2014 augusztusában derül ki, de az borítékolható, Michael Rooker jelenlétével újabb rajongókra tett szert a Guardians of the Galaxy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)