Hirdetés

Liam Neeson lehetett volna James Bond, de inkább a szerelmet választotta

|

A színész meglepő sztorit mesélt a 007-es ügynökről és a néhai feleségéről.

Hirdetés

Liam Neeson sokáig főleg drámai szerepekben bizonyította tehetségét (a Schindler listájáért még Oscar-díjra is jelölték), de az Elrabolva egy csapásra akciósztárrá avanzsálta, azóta pedig sorra szállítja a műfajbeli filmeket több-kevesebb sikerrel.

Azonban úgy is alakulhatott volna az élete, hogy már jóval a 2008-ban bemutatott filmnél előbb csatlakozik egy világhírű akciófranchise-hoz, ebben az esetben pedig olyan színészek körébe került volna, mint Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan és Daniel Craig. 

Hirdetés

A színész a Rolling Stone magazinnak adott interjújában árulta el, hogy a James Bond franchise egyik producere, Barbara Broccoli a kilencvenes években többször is megkereste őt, hogy megkérdezze, érdekelné-e a 007-es ügynök szerepe. Neeson akkoriban volt túl az Oscar-jelölésen, szóval jól csengő névnek számított, mégis visszautasította azt, hogy a filmtörténet egyik legikonikusabb kémjévé váljon, ez pedig csakis egyetlen személyen múlt: a feleségén. 

"A Schindler listája már kijött, és Barbara [Broccoli] néhányszor felhívott, hogy megkérdezze, érdekel-e, és én azt mondtam: »Igen, érdekelne«. Aztán a kedves feleségem [a néhai Natasha Richardson - a szerk.], Isten nyugosztalja, azt mondta nekem, miközben a Nell című filmet forgattuk: »Liam, szeretnék mondani neked valamit: ha elvállalod James Bondot, akkor nem fogunk összeházasodni.«".

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A színész szerint tehát a nő ultimátumot adott neki, és komolyan is gondolta, méghozzá véleménye szerint azon gyönyörű lányok miatt, akik megfordulnak a 007-es ügynök ágyában. A Richardson iránti szeretete persze felülmúlta azt a vágyat, hogy eljátssza James Bondot, ezért soha nem tárgyalt komolyabban Broccoliékkal, viszont többször is azzal ugratta a nejét, hogy mögé osont, és az ujjaival úgy tett, mintha fegyvert fogna rá, majd a Bond-témát dúdolta. A pár sajnos csak 2009-ig élhetett boldogan, akkor ugyanis Natasha egy síbaleset során elszenvedett fejsérülés következtében elhunyt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)