Hirdetés

Liam Neeson szívesen lenne újra Qui-Gon Jinn, de van egy feltétele

|

Szavai alapján biztosan nem látjuk majd őt az Obi-Wan Kenobi sorozatban.

Hirdetés

Közel negyed évszázad eltelt már azóta, hogy mozikba került a Baljós árnyak, a Star Wars előzménytrilógiájának első része, amiben Obi-Wan mestere, Qui-Gon Jinn is jelentős szerephez jutott. A karaktert az azóta leginkább kegyetlen akcióhősöket szerepében látható Liam Neeson alakította, és most, hogy küszöbön az Obi-Wan Kenobi sorozat premierje, felmerült a kérdés, hogy volna-e kedve újra eljátszani a jedit.

A ComicBook.com a Memory című film kapcsán készített vele interjút, de kihasználták a lehetőséget arra, hogy a Star Wars-hoz való viszonyáról is kérdezzék.

Hirdetés

A kérdésre, hogy szívesen lenne-e újra Qui-Gon Jinn, eképpen felelt:

"Ó, azt hiszem, ja, ja, ja, azt hiszem... ha egy film lenne. Igen, egy kicsit sznob vagyok, ha a tévéről van szó, be kell valjam, szeretem a nagyvásznat. Qui-Gon; el sem hiszem, hogy 24 éve csináltuk a Baljós Árnyakat, hihetetlen, hogy ennyi idő eltelt. Fantasztikus élmény volt ezt a filmet forgatni Londonban."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Valószínűsíthető tehát, hogy még csak cameózni sem fog a Disney+ május végén startoló sorozatában, akár egy visszaemlékezésben vagy erőszellemként. Tekintettel arra, hogy a Solo: Egy Star Wars történet sem jött be a közönségnek, nem fogadnánk nagy tételben arra, hogy a Disney előzményfilmekben gondolkozik, pedig a karaktert csak úgy volna értelme újra középpontba állítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)