Hirdetés

Linda Hamiltont már nem nagyon mozgatja Sarah Connor

|

Szerinte nem indokolt, hogy a Terminátor: Sötét végzet ilyen gyenge bevételt termelt, de reméli, hogy így legalább nem kell visszatérnie a franchise-hoz.

Hirdetés

James Cameronnak minden produceri bravúrját be kellett vetnie, hogy Linda Hamilton kötélnek álljon Sarah Connor újbóli eljátszására. Mivel a legújabb mozi kifejezetten rosszul szerepelt a kasszáknál, így nem valószínű, hogy ez a gárda egy újabb filmet kap majd, ami a színésznő szerint nem is kifejezetten nagy baj.

Hirdetés

A Terminátor: Sötét végzet figyelmen kívül hagyta a második rész után következő, meglehetősen gyenge minőségű folytatásokat, ezzel az alkotók a klasszikus két epizód kedvelőit remélték visszacsábítani a moziba. Most, hogy már a mozik is levették a műsorról, kijelenthetjük, hogy ezt a próbálkozást nem koronázta siker. A 196 millió dolláros gyártási költség mellé, mindössze 261 milliós bevételt sikerült globálisan összehozni, ami egy ekkora franchise esetében kifejezetten karcsú. Linda Hamilton így vélekedik erről:

"Nagyon értékelnék egy kisebb verziót, ahol nem forog kockán ilyen sok millió. A mostani közönség nagyon kiszámíthatatlan. El sem tudom mondani, hogy hány nem szakmabélitől hallottam, hogy: »Nos, az emberek már nem járnak moziba többé«. Ennek határozottan nem kéne ekkora pénzügyi kockázatnak lennie, de azt hiszem boldog lennék, ha nem kellene visszatérnem. Úgyhogy nem reménykedem [folytatásban], mivel nagyon szeretnék már végezni [a Terminátor filmekkel]."

Hamilton azt azért hozzátette, hogy élvezte a Sötét végzet munkálatait, és a Natalia Reyes-Mackenzie Davis párossal való munkát karrierje egyik legjobbjának tartja, amit Tim Miller rendezői munkája is támogatott, de akkor ezzel le is tudtuk a kötelező köröket. Kár ezért a szériáért, sokkal jobbat érdemelt volna minden szempontból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)