Hirdetés

Lindsay Lohan új filmje állítólag annyira rossz, hogy már jó – de a Netflixen nagyon hasít

|

Néhány napja elérhető Az ír kívánság, ami a kritikusokat megosztotta, de a magyar netflixezők is ráharaptak.

Hirdetés

Lindsay Lohan néha eltűnik, aztán előbukkan - most épp aktívan dolgozik színészi karrierje újjáépítésén, egyelőre ünnepi filmekkel, főleg a Netflixszel együttműködésben. A 2022-es Karácsonyi románc (Falling for Christmas) sokak szerint minden idők egyik legjobb karácsonyi filmje lett, ám a hétvégén, Szent Patrik nap alkalmából kiadott Az ír kívánságról megoszlanak a vélemények.

A Rotten Tomatoes szerint a kritikusok 34%-a, a közönség 41%-a adott pozitív értékelést rá, a Metacriticen pedig 47 ponton áll a 100-ból a film. Sokan sérelmezik, hogy az összes létező romkomos és írekre elsütött klisét, közhelyet sikerült felsorakoztatni, ám Lohan közreműködése javít az összképen.

A filmben Maddie (Lohan) a legjobb barátnője esküvőjére készül, ahova koszorúslányként hívták meg, ám a vőlegény történetesen álmai pasija. Maddie kíván egyet, ám ettől az egész élete felfordul.

Hirdetés

A magyar Netflixen a filmek között az első helyig küzdötte fel magát, beelőzve A hercegnő és a sárkányt, valamint A tolvaj nyomábant. A teljes lista jelenleg így áll:

  1. Az ír kívánság
  2. A hercegnő és a sárkány
  3. A tolvaj nyomában
  4. Fekete telefon
  5. Minyonok: Gru színre lép
  6. Elégtétel
  7. Az aszfalt királyai
  8. Gru 3
  9. Úriemberek
  10. Uncharted

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)