Hirdetés

Liv Tyler is visszatér a Captain America: New World Order moziban

|

A Captain America: New World Order egyre jobban hasonlít egy A hihetetlen Hulk 2-re.

Hirdetés

Két irányból fog masszívan építkezni a negyedik Amerika Kapitány mozi, vagyis a jövőre bemutatásra kerülő Captain America: New World Order: egyrészt nyilván folytatódik a 2021-es A Sólyom és a Tél Katonája tévésorozatban elindított vonal, vagyis Amerika Kapitány jelmezében immár az egykori Sólyom, az Anthony Mackie által alakított Sam Wilson feszít, társa pedig az "új" Sólyomként Danny Ramirez karaktere, Joaquin Torres lesz. Visszatér továbbá az egykori szuperkatona, Isaiah Bradley, akit ismét Carl Lumbly játszhat el.

Ezzel párhuzamosan pedig az MCU második mozijának, a 2008-as A hihetetlen Hulknak is több karaktere kerül újra rivaldafénybe. Tim Blake Nelson például Samuel Sterns szerepében térhet vissza, belőle ugyebár a Hulk mozi legvégén vált a Leader nevű szupergonosz, illetve fontos szereplő lesz még Thaddeus "Thunderbolt" Ross is, aki immár az Egyesült Államok elnöke. Rosst korábban William Hurt alakította, a színész halála után pedig most Harrison Ford fogja átvenni a stafétát. És mindezek tetejében futott be a legújabb hír.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy még valaki visszatér a 2008-as A hihetetlen Hulkból: Thaddeus Ross lánya, Betty Ross is szerepelni fog a Captain America: New World Orderben, sőt a The Hollywood Reporter azt is megtudta, hogy a karaktert újra Liv Tyler fogja eljátszani. 

Tyler visszatérésével gyakorlatilag ott tartunk, hogy a címszereplőn kívül a 2008-as Hulk mozi összes fontosabb színésze újra szerephez jut az MCU-ba. A felsoroltakon kívül Förtelem, vagyis a Tim Roth-féle Emil Blonsky már szerepelt a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája mozifilmben és az Amazon: Ügyvéd tévésorozatban, így igazából csak Edward Norton számára lett Hulk szerepe egyszeri alkalom - őt a 2012-es Bosszúállókban Mark Ruffalo váltotta le.

A jelenlegi tervek szerint a Captain America: New World Order 2024. május 3-án fog megérkezni az amerikai mozikba, a hazai premier pedig minden bizonnyal május 2-án várható. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)