Hirdetés

Logan és Jake Paul épp Andrew Tate-tel és testvérével akarnak verekedni

|

Valamiből fenn kell tartani azokat a hatalmas villákat, jöhet az újabb nagy összecsapás?

Hirdetés

Az elmúlt években a közösségi média csillagai verbális ütlegelés helyett kesztyűt húztak. Rengetegen szálltak be valamilyen celeb-bokszmeccsre, de kevesen találták meg annyira a helyüket, mint Jake és Logan Paul. A hírhedt testvérek kipróbálták a harcművészet több formáját is, az elmúlt években saját karrierjüket építgették az iparban, nem kevés sikerrel. Ennek részeként most egy másik testvérpárt akarnak kihívni, akik maguk is jártasak a küzdősportok világában.

Jake és Logan Paul ringbe hívták Andrew és Tristan Tate-et. Mindkettőjüknek megvolt a maga karrierje kick-boxban és kevert harcművészetben, így kétségtelenül lenne tétje egy ilyen mérkőzésnek. Tristan sosem volt olyan sikeres, mint fivére, a Paul tesók alázzák is az alábbi videóban kicsit.

Hirdetés

Az apró bibi, hogy jelenleg mindkét Tate ellen büntetőjogi eljárás és nyomozás zajlik, így erőteljesen kérdéses, hogy részt vehetnének-e egyáltalán egy harcművészeti tornán, de a hírverés persze mindenkinek jót tesz, és nagy üzlet lehet belőle, ha valamiért egyszer mégis összejöhetne a harc.

40 millió dollárt dobtak fel tétnek a Paul testvérek, ami erős motivációt jelenthet minden érintettnek. Andrew Tate 2020-ban küzdött utoljára ringben, de előtte is négy éves szünetet tartott. Fizikai formáját még mindig tartja, és rendszeresen edz, így lehet, hogy a Paul testvérek ellen is megállja a helyét, csak várnunk kell, és meglátjuk, hogy lesz-e ebből valami. Könnyen lehet, hogy csak nagy szavak hangzottak el, de ha kicsi esély is van rá, hogy egy ilyen bunyó összejön, azzal feltehetően tényleg mindenki degeszre keresheti magát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)