Hirdetés

Logan - miért vannak hegek Farkas testén?

|

Vajon miért láthatunk Farkas/Rozsomák testén forradásokat, ha a mutánsnak öngyógyító képessége van és a korábbi filmekben az összecsapásoknak nyoma sem maradt a testén? A filmet készítő James Mangold tisztázta a dolgot egy interjúban.

Hirdetés

Tegnap kétszer is felrobbant az internet: a Red Dead Redemption 2 trailere előtt ugyanis befutott a Logan első előzetese is, melyben egy minden eddiginél komolyabbnak ígérkező Farkast/Rozsomákot (Hugh Jackman) láthattunk megelevenedni, kiegészítve X-Professzorral (Patrick Stewart). 

A zseniális Johnny Cash dallal megtámogatott, drámai hangvételű videóban egy egészen más, egy testileg és lelkileg megviselt karaktert mutattak be nekünk, mint az eddigi X-Men filmek során, sok rajongónak pedig felkeltette az érdeklődését, hogy Loganen miért látszódnak a sebhelyek, ha öngyógyító képessége ezeket is megszüntette korábban? Erre nyilván a képregények ismerőinek is van válasza, de a film rendezője, James Mangold az Empire magazinnak adott interjújában így tisztázta a részleteket:

Megkérdőjeleztük, hogy Logan öngyógyító képessége vajon anélkül gyógyítja-e őt, hogy ott maradnának a sebhelyek. Lehet, hogy fiatalabb korában így volt, de az életkorának előrehaladtával egyre idősebbé és betegesebbé válik. Talán a képességének már nem köszönhet többé bababőrt. Szóval kitaláltuk, hogy még mindig gyorsan gyógyul, de megmaradnak a hegek. Az ötlet az volt, hogy a csaták során Logan teste egyre viharvertebb lett, minden sebhely egy-egy korábbi konfliktus emlékét őrzi. 

A Logan 2017. március 3-án debütál külföldön. Mit gondoltok a magyarázatról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)