Hirdetés

Logan Paul visszavonul, hogy a WWE-re koncentrálhasson

|

Most a pankráció a legfontosabb Logan Paul számára, ezért szögre akasztja a bokszkesztyűt

Hirdetés

Logan Paul anno youtuberként szerzett magának hírnevet és hatalmas követőtábort, később pedig sok más téren is dollárokra tudta váltani az iránta mutatott rajongást. Sport- és energiaital márkája, a Prime gyakorlatilag egy instant pénznyomda, jelenleg ő a WWE egyik legígéretesebb csillag, és bizony bokszolóként is kipróbálta magát az évek során. Összesen négyszer szállt eddig ringbe, ezek közül két meccs zajlott profi körülmények között - a legutóbbit épp idén októberben rendezték, itt TKO-val nyert Dillon Danis ellen.

Cseppet sem lehet unalmasnak nevezni pankrátori pályafutását sem, hiszen nemrég gyakorlatilag megmentette Rey Mysterio életét a WWE ringjében. Ez volt az a meccs, ahol megszerezte a WWE United States Champion övét, és most nagyon úgy fest, hogy Paul minden idejét és energiáját a pankrációra akarja fordítani.

Hirdetés

A Fox Business című műsorban ugyanis bejelentette, ennyi volt, teljes mértékben felhagy a bokszolással. Paul úgy fogalmazott, hogy azért vonul vissza a bokszolástól, mert mindent elért már ebben a sportágban 25-0-s összesítésével búcsút int a boksznak és teljes mértékben pankrátornak tekinti már magát.

Nyilván ez a szám csak egy vicc, természetesen a youtuberből lett bunyósnak nincs 25 hivatalos bokszmeccs a háta mögött. A WWE-ben legközelebb november 25-én tartják a következő nagy gálát, a Survivor Series: WarGamest. Itt egyelőre nem konkretizálták sem Logan Paul, sem Rey Mysterio szereplését egyik mérkőzésen sem, szóval simán benne van a pakliban, hogy ismét egymás ellen bunyózhatnak majd, és a visszavágó hivatalos bejelentésére vár a WWE.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)