Hirdetés

Csak a legnagyobb X-Men rajongók fogják érteni ezt a Logan trailert

|

A Fox kiadott egy fekete-fehér jelenetet a hamarosan érkező Loganből, ez azonban nem sok jelentéssel bír azok számára, akik nem ismerik alaposan a szériát.

Hirdetés

Március harmadikán kerül a mozikba a Logan, ami a jelenlegi trailerek alapján minden idők egyik legjobb képregényfilmje lehet.

Az alább látható jeleneten Hugh Jackman karaktere egy limuzint vezet, miközben egy telefonbeszélgetést hallgat vissza. A kocsiban hol bálozó tinik, hol egy egy temetésre igyekvő család ül, a telefonbeszélgetés pedig egy üzleti ajánlatról szól, amiben Wolverine James Howlettként hivatkozik saját magára.

Ez sokaknak talán semmit nem jelent, az X-Men rajongók azonban bizonyára tudják, hogy Logan valódi neve (amit még 1880-as születésekor adtak neki) James Howlett. Úgy tűnik, hogy a filmben ez a szál is fontos szerephez jut majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)