Hirdetés

Deadpool biztosan kimarad a Loganből

|

Bár a két karakter találkozott már a mozivásznon, Ryan Reynolds Deadpoolja nem vesz részt Hugh Jackman Wolverine-jének utolsó kalandjában.

Hirdetés

Hugh Jackmannek és Ryan Reynoldsnak van némi közös múltja az X-Men filmekben - sőt, Deadpool azt is szeretné, ha a jövőben találkoznának -, így többen úgy gondolták, hogy esetleg a Loganben összefuthatna a páros. Nos, ez egészen biztosan nem valósul meg.

Az első trailer alapján mondjuk Wade Wilson poénkodása nem is nagyon illene a Logan sztorijába, illetve az is kérdéses, hogyan kerülhetne a saját filmjeit tekintve története kezdetén járó Deadpool a jövőben játszódó történetbe. Aki ennek ellenére reménykedett a szabadszájú karakter feltűnésében, azt Ryan Reynoldsnak kell kiábrándítania, egy rajongói kérdésre válaszolva ugyanis a Twitteren cáfolta, hogy szerepelne a filmben.

"Sajnos ez nem igaz. A 24601-es fegyenc egyedül megy erre a küldetésre"

- írta a kanadai színész.

Mit gondoltok, később rá lehet majd még venni Hugh Jackmant, hogy egy Deadpoolal közös sztoriban még egyszer Logan szerepébe bújjon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)