Hirdetés

Luke Cage - a Netflix ezt a sorozatot is elkaszálta

|

Az Iron Fist új évadának törlése után nem sokkal kiderült, hogy a Luke Cage esetében sem számíthatunk harmadik szezonra.

Hirdetés

A Marvel-rajongók meglehetősen kedvelték a Luke Cage sorozat eddigi két évadát, így kicsit fura, hogy az Iron Fist kaszája után ennek a szériának is búcsút int a Netflix.

Hirdetés

Mindössze négy hónap telt el a Luke Cage második etapja óta, és eddig azt hittük, minden rendben van a sorozattal kapcsolatban. Nem lehet nem észrevenni, hogy a Netflix Marvel szériáinak szépen lassan vége szakad, ez pedig több mint valószínű, hogy közvetlen összefüggésben van azzal, hogy jövőre startol el a Disney saját streaming szolgáltatása. Ott mondjuk egyébként nem lesz helye a Luke Cage-hez és az Iron Fisthez hasonló keményebb adaptációknak, mivel a platformot teljesen családbarát felületnek tervezi a Disney. 

Azt már jó ideje tudjuk, hogy nem érdemes második Defenders évadra várni. A Daredevil harmadik szezonja tegnaptól elérhető (és az első beszámolók alapján minden idők legjobb szuperhősös sorozatai közé emeli a szériát), de rajta kívül immár csak a Jessica Jones és a The Punisher esetében lehet folytatásra számítani, amik elvileg érkeznek is valamikor 2019-ben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)