Hirdetés

Luke Skywalker akkor is meghal, ha George Lucas kezében marad a Star Wars

|

Eredetileg George Lucas is megölte volna Luke Skywalkert, nem csak a Disney szánta ezt a sorsot Mark Hamill karakterének.

Hirdetés

Valószínűleg nem kevés olyan Star Wars-rajongó akad manapság, aki szívesen elképzeli, hogyan alakulhatott volna kedvenc szériájának jövője egy olyan párhuzamos univerzumban, amelyben George Lucas nem adja el a jogokat a Disney-nek.

Közülük egyesek pedig biztosan azt hiszik, hogy ebben az esetben például Luke Skywalker is életben maradhatott volna. Nos, ők hatalmasat tévednek.

Hirdetés

A Lucasfilm egyik kreatív vezetője, Pablo Hidalgo ugyanis elárulta Star Wars: Fascinating Facts cím könyvében, hogy George Lucas 2012-es terveiben (igen, eredetileg ő is lefektette egy új trilógia alapjait, és ezt át is adta a Disney-nek, hogy nyugodtan dolgozzanak ebből - más kérdés, hogy nem igazán használták fel ezeket az ötleteket) ugyancsak a nyolcadik részben halt volna meg Skywalker mester.

Lucas feljegyzései azt elvileg nem tartalmazták, hogy egészen pontosan milyen módon is ér véget Luke élete, de az bizonyos, hogy az ő elképzelései szerint is száműzetésbe vonult, megtört jediként láthattuk volna viszont a mestert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)