Hirdetés

A Macskák film hasonló patchet kapott, mint a videojátékok

|

A világhírű musical filmváltozatával valami nagyon furcsa dolog történt.

Hirdetés

Már az előzetesek alapján sem volt túl jó a megítélése az Andrew Lloyd Webber népszerű musicalje alapján készített adaptációnak, azonban akik szeretik az alapanyagot, azokat érdekelte, hogyan sikerült a filmváltozat. Csakhogy jelentések szerint még a mozikban is homok került a gépezetbe.

Hirdetés

Többek között a The Hollywood Reporter is beszámolt egy furcsa jelenségről, miszerint a már mozikba került Macskákat frissítették a videojátékokhoz hasonló módon: mindösszesen néhány nap után állítólag egy új verziót kaptak a mozik a filmből, amelyben a szakemberek már javítottak néhány CGI-hibát, mert a premierig nem kaptak elég időt rá (erről árulkodik a Universal által szétküldött üzenet is). A THR kutakodása szerint ez a filmtörténelem első filmje, amelyet úgy update-teltek, hogy már hivatalosan is bemutatták moziban és műsoron volt. Hogy pontosan miken változtatott a frissítés, azt nehéz megmondani, de Twitteren valaki már rámutatott egy bakira: az eredeti verzióban nem minden emberi kézfejet borított szőr, ahogyan azt alább láthatjátok.

2019 végére tehát eljutottunk oda, hogy nem csupán a videojátékok, hanem már a filmek is kapnak "első napos" patchet. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)