Hirdetés

Mads Mikkelsen kipattintotta magát az Indiana Jones 5 kedvéért

|

Nála már csak az egyik színészkollégája van jobb formában.

Hirdetés

Mads Mikkelsen sosem volt nyeszlett, de általánosságban véve sokkal nagyobb karizmája volt, mint karizma, amit rendszerint a maximumra járatott a szerepeiben. 2020-ban (a hazai mozik esetében csak 2021-ben) nagyot ment a Még egy kört mindenkinek és Az igazság bajnokai filmekkel is, a következő két évben viszont két blockbusterben is láthatjuk majd: először a Legendás állatok: Dumbledore titkaiban váltja Johnny Deppet Gellert Grindelwaldként, majd 2023-ban az Indiana Jones 5-ben tűnik fel egy egyelőre ismeretlen szerepben, Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge oldalán (utóbbi állítólag Fordot válthatja a címszerepben, de ez csak pletyka). 

A korábbi karaktereit elnézve meglepő lenne, ha nem a gonoszok táborát erősítené a következő Indiana Jones kalandban, de akárkit is játsszon, az biztos, hogy szüksége van hozzá izomzatra, ugyanis egy új, a közösségi médiában terjedő fotó alapján kigyúrta magát a film kedvéért.

Hirdetés

A Mads Mikkelsen France News által megosztott képen a dán színész látható, amint befeszít, mellette pedig holland kollégája, a testépítőként és modellként is dolgozó, 218 centiméter magasságú Olivier Richters teszi ugyanezt, aki szintén szerepel az Indiana Jones 5-ben. 

Az egyelőre cím nélküli Indiana Jones folytatás 2023. június 30-án kerülhet a mozikba, miután pár hete elhalasztották azt, és benne lesz Antonio Banderas, valamint Boyd Holbrook is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)