Hirdetés

Magasságos egek! Christopher Lloyd csatlakozik a The Mandalorian stábjához

|

Nagyon különleges vendégszereplője lesz a The Mandalorian harmadik évadának.

Hirdetés

Ugyan a Disney már nagy erőkkel készül a The Mandalorian 3. szezonjára, a sztori részleteiről még nem tudunk semmit (persze apró jelek és találgatások már vannak). Ez utóbbi sajnos azt okozza, hogy a szereplők sora és súlya is ismeretlen számunkra, de ettől még nem leszünk kevésbé lelkesek Christopher Lloyd csatlakozásának hírétől.

A kedvenc őrült professzorunk ugyanis valamilyen formában részt vesz majd Din Djarin kalandjaiban, legalábbis a The Hollywood Reporter jelentése szerint.

Hirdetés

Köszönhetően a titkolózásnak persze Lloyd szerepéről sem tudunk semmit, azt leszámítva, hogy vendégszereplőként érkezik. A harmadik évadban egyébként Giancarlo Esposito (Moff Gideon) is visszatér Carl Weathersszel (Greef Karga) együtt.

A The Mandalorian harmadik szezonjának még nincs premierdátuma, de ha minden a tervek szerint halad, akkor még idén megjelenik majd a Disney+-on. A következő években egyébként várhatóan ezt nyújtja majd a Star Wars univerzum, titeket mi mozgat meg ebből?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)