Hirdetés

Magyar feliratos előzetesen a Lucifer 5. évada

|

Felbukkan Mihály arkangyal, és alaposan összekuszálja Lucifer korábbi életét a Netflix sorozatának ötödik szezonjában.

Hirdetés

Nem mindenki tudja a Netflix-féle Lucifer rajongói közül, hogy bizony valójában ez is egy képregényadaptáció, a széria a DC Comics alá tartozó Vertigo kiadó füzeteit dolgozza fel. A sorozat 2016-ban indult, és hamarosan immár az ötödik évada fog elstartolni. Nemrég derült fény a folytatás premierdátumára, most pedig már a Lucifer legújabb előzetesét is meg tudjuk mutatni nektek.

Hirdetés

Korábban ugyebár bajban volt a sorozat, de jelenleg meglehetősen jól áll a szénája, már a hatodik évadon is dolgoznak az illetékesek. A Lucifer ugyebár eredetileg a Foxon kezdte pályafutását, a 3. évad után vette csak át a stafétát a Netflix. A jelek szerint tökéletesen sikerült a váltás, hiszen továbbra is van igény az új részekre. A szóban forgó előzetest egyébként természetesen magyar felirattal tudjátok nálunk megnézni.

A Lucifer ötödik évada 2020. augusztus 21-én fog megjelenni, értelemszerűen kizárólag a Netflix kínálatában lesz elérhető. Az ötödik felvonást egyébként két részre osztják, szóval most az első nyolc rész érkezik csak meg, a következő nyolcra még várni kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)