Hirdetés

Magyar Netflix-toplista: Sofía Vergara kegyetlen drogbáróként mindenkit lenyom

|

Viszonylag ritkán van olyan a hazai Netflix nézettségi toplistán, hogy két egymás utáni héten is ugyanaz a sorozat tartja lázban a nézőket, de most ez történt.

Hirdetés

Aki nem olvasgat bulvárlapokat, annak eláruljuk, hogy az 51 éves Sofía Vergara nemrég elvált Joe Manganiello színésztől, ám a nagy sokk, és erősebb randizós időszak után nemrég Justin Saliman sebésszel látták együtt. Mindenki örülhet tehát, jól van, minket inkább az érdekel, hogy Griselda Blancoként milyen teljesítményt nyújt. Számtalan pozitív kritikát kapott a Netflix új sorozata, és a nézők is rá vannak kattanva, nálunk például második hete a legnézettebb sorozatok toplistájának élén tanyázik a Griselda, ami viszonylag ritka jelenség.

Vergara számtalan új kihívással nézett szembe, eddig sosem vállalt spanyol nyelvű (igazából kettős), vagy igazán drámai szerepet, és létező személyt sem kellett eddig megformálnia. Fizikailag is elváltoztatták, de a nagy feladat számára az volt, hogy ne Gloria Pritchett legyen a Modern családból, aki műorrot és műfogsort visel. Hogy ez mennyire sikerült neki, az rögtön kiderül, ha megnézed a sorozatot ide kattintva.

Hirdetés

De természetesen nem csak a kokain keresztanyja érdemel figyelmed, akadt pár új befutó a legnézettebb Netflix sorozatok listáján, de persze hetek óta népszerű szériával is találkozhattok, ha követni szoktátok a heti favoritokat:

  1. Griselda
  2. Nagy Sándor: Egy isten születése
  3. Az újonc
  4. Baby Bandito
  5. Nem versz át
  6. A nagy pénzrablás: Berlin
  7. Yellowstone
  8. Igazi amerikai rémálom
  9. Gyógyír szívfájdalomra
  10. Én és a Walter fiúk

Te mit darálsz éppen? Tippeket kérünk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)