Hirdetés

Magyar szinkronnal is hátborzongató az első Poirot-horror

|

A Kenneth Branagh alakította Hercule Poirot-nak egy rejtélyes bűnügyet kell megoldania a Szeánsz Velencében című filmben.

Hirdetés

Izgalmas hónapoknak néznek elébe az Agatha Christie által megálmodott belga nyomozózseni rajongói. Még a nyár folyamán megjelenik az Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases nyomdokain haladó kalandjáték, az Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case a Microids gondozásában, hogy aztán nem sokkal később ismét dolgozni kezdjenek a kis szürke agysejtek.

Szeptember 15-én debütál az amerikai mozikban az A Haunting in Venice, amit a Forum Hungary hoz Magyarországra Szeánsz Velencében címmel. Ez lesz a harmadik film azóta, hogy Kenneth Branagh rendezi a Poirot-filmeket, amelyekben ráadásul ő maga személyesíti meg a nyomozót.

Hirdetés

A Szeánsz Velencében Agatha Christie 1969-ben kiadott Halloween és a halál (korábbi fordításban Ellopott gyilkosság) című regényére épül, ám szöveghű adaptáció helyett inkább a történet újragondolására érdemes számítaniuk a rajongóknak, hiszen mind a helyszín, mind az időpont más. Egyelőre úgy fest, hogy a regényben szereplő bűnügy csupán felvezeti azokat az eseményeket, amelyeknek a moziban lehetünk tanúi.

És ne lepődjünk majd meg, ha közben olykor-olykor azon kapjuk magunkat, hogy az ülés karfáját markolásszuk, mivel a Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly és Riccardo Scamarcio közreműködésével készült filmre hol horrorként, hol pedig misztikus thrillerként hivatkoznak alkotói.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)