Hirdetés

Magyar szinkronnal látható A holló első előzetese

|

Ismét megnézhetjük a szuperhősfilm előzetesét, ezúttal magyarul.

Hirdetés

A korábban tervezettnél valamivel később, június helyett csak augusztus 22-én kerül mozikba a legendás 1994-es film, A holló rebootja. Az eredeti sikerét folytatásai nem tudták megismételni, ám ennyi év elteltével ez már nem is számít, az új A holló tiszta lappal indulhat. 

Az, hogy a főszerepet az Az filmekben Pennywise-t megformáló Bill Skarsgårdra osztották, önmagában reménykeltő, de az első előzetes is ad okot a bizakodásra.

Hirdetés

Aki látta a feliratos előzetest, azt nagy meglepetés nem fogja érni, de most már szinkronosan is nézhetjük, hogyan áll bosszút Eric Draven menyasszonya, Shelly Webster (FKA Twigs) meggyilkolásáért. A nem túl bonyolult történet szerint miután mindkettejüket megölik, Eric visszatérhet, hogy kvázi szuperhősként álljon bosszút azokon, akik ezt tették velük.

A rendezést a 2017-es Ghost in the Shellen is dolgozó Rupert Sanders vállalta el, íróként pedig James O'Barr, Zach Baylin és William Josef Schneider közreműködtek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)