Hirdetés

Magyar szinkronnal látható a Legendás állatok - Dumbledore titkai második előzetese

|

Akár többször is megnézhetjük még a trailert a következő Legendás állatok film premierjéig.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint április 14-én mutatják be a hazai mozik a Legendás állatok - Dumbledore titkait, a filmsorozat harmadik részét, amiben Johnny Depp már nem szerepel, Grindelwaldot Mads Mikkelsen fogja alakítani. A karaktert így három filmben három különböző színész játssza (az elsőben Percival Gravesnek álcázta magát, akit Colin Farrell formált meg), és csak reméljük, hogy a következő felvonásban nem lesz szükség váltásra.

Hirdetés

Göthe Salmander és barátai ezúttal a fiatal(abb) Dumbledore-ral (Jude Law) fognak szövetkezni, hogy megállítsák a gonosz varázslót, akit a Roxfort későbbi igazgatója jól ismer. Emellett többet megtudhatunk a varázsvilág szerepéről és helyzetéről a második világháború közeledtével.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az alábbi előzetessel ízelítőt kaphattok a szinkronból is.

Ezt követően még két folytatásra számíthatunk, de 2022 februári információk alapján a negyedik rész forgatókönyvét még nem kezdték el. Valószínűleg számít majd, hogy teljesít a Dumbledore titkai a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)