Hirdetés

Magyarországon forgatott Dave Bautista, videóval emlékezett meg róla

|

A filmben rajta kívül szerepelni fog Ben Kingsley, Ice Cube és Sofia Boutella is.

Hirdetés

Bár a sztrájk rá is vonatkozik, Dave Bautista így is meglehetősen elfoglalt. Nemrég a Mortal Kombat 1 élőszereplős reklámfilmjében láthattuk, javában tervezi a közös projektjét Jason Momoával és a nyáron megfordult Magyarországon is, ugyanis J.J. Perry (Nappali műszak) vadonatúj rendezését, a The Killer's Game-et forgatta nálunk, amely Jay Bonansinga 1997-es, azonos nevű regényén alapul. 

A történet középpontjában egy Joe Flood (Bautista) névre keresztelt veterán bérgyilkos áll, aki miután megtudja, hogy halálos beteg, merényletet szervez saját maga ellen, mivel katolikus lévén nem ölheti meg magát. Csakhogy kiderül, hogy a diagnózis hibás volt, nem fog meghalni, szóval változik a helyzet, és immáron azon kell ügyködnie, hogy megakadályozza a meggyilkolását. 

Hirdetés

A várhatóan valamikor 2024-ben mozikba kerülő The Killer's Game mellékszerepeiben többek között Ben Kingsley-t, Sofia Boutellát, Scott Adkinst, Ice Cube-ot és Pom Klementieffet is láthatjuk majd. Érdemes lesz alaposan megvizsgálni a jeleneteket, ugyanis a nyár folyamán Magyarországon is forgatott a stáb, Tatán például a jelentések szerint biztosan megfordultak, de a főhadiszállás Budapesten volt. A fővárosi pillanatokra jó szívvel gondol vissza Bautista, a Twitteren/X-en megosztott rövid videó "From #Budapest with #Love" felirattal ezt egyértelművé teszi: 

Persze nem ez volt az első alkalom, hogy Bautista hazánkban forgatott, hiszen a Szárnyas fejvadász 2049 és a Dűne 1-2 esetében is megfordult nálunk a színész. De nem csak vele futhattak össze a közelmúltban a hazai filmrajongók, hanem Jenna Ortegával és Paul Rudd-dal is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)