Hirdetés

Magyarországon forog az új Alien film, érdekes munkacímmel készül

|

A következő hónapokban vad Xenomorphok ugrálhatnak elénk a saját országunkban.

Hirdetés

Az Alien sorozat az egyik legsikeresebb horror-sci-fi széria, amely ugyan látott már szebb napokat is, természetesen mindig meg kell újulnia. Jelenleg egy sorozat és egy film is készül, utóbbiért pedig az Evil Dead, a Vaksötét filmek és a A texasi láncfűrészes mészárlás 2022-es változatának producere, Fede Alvarez felel. A rendező hamarosan már a kamerákat is munkába állítaná, csak előbb elhozza őket ide Budapestre.

Kiderült ugyanis, hogy a jelenlegi tervek szerint az új Alien film stábja 2022. február 6-tól kezdődően itt fog dolgozni az országban. Az érkező színészek listája még nem ismert, mivel egyelőre csak Cailee Spaeny szerepe került megerősítésre.

Hirdetés

Az új Alien film egyébként Alien: Romulus munkacímmel készül. Ugyan jó esély van rá, hogy a mozikban nem ezzel a névvel fog szerepelni, de a franchise-tól nem idegen a mitológiai kapcsolódás. A Prometheus és az Alien: Covenant is ősöreg mitológiákhoz nyúlt vissza, hogy utalhasson a film témáira, így nem lepődnénk meg, ha a Romulus alcím is fontos jelentéstartammal bírna.

Remélhetőleg hamarosan többet tudunk a projektről, kíváncsian várjul. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)