Hirdetés

Magyarországon ragadt a The Mandalorian sztárja

|

A Margit-hídról posztolt a Mandót alakító színész, aki feltehetően a korlátozások miatt nem térhet haza.

Hirdetés

Most, hogy mindenki maszkot visel, a hírességeknek is könnyebb elvegyülni a tömegben, de legtöbbüket valószínűleg egyébként sem ismernénk fel, ha nem számítanánk eleve arra, hogy Magyarországon járhatnak. Inkább legyintenénk egyet, hogy csak egy hasonmást látunk, és nem háborgatnánk idegeneket fölöslegesen.

Ugyanakkor mivel pénzügyileg is kedvezőek a feltételek, valamint az építészet, a szakmai tudás, a felszereltség is kedvező, sok hollywoodi és netflixes produkciót forgatnak nálunk - a The Mandaloriant pont nem, de Pedro Pascal nem csak ezen dolgozik (és mert Mando szinte mindig maszkot visel, lényegében mindegy is, ki van alatta).

Hirdetés

A színész legalább szeptember óta Budapesten tartózkodik, most a Margit-hídon készített egy fotót egy szívről. Feltehetően a The Unbearable Weight of Massive Talent forgatása miatt van itt, amiben Nicolas Cage is szerepel, de azt nem tudni, Cage-dzsel is összefuthatunk-e.

A The Mandalorian 3. évadának forgatását már idén elkezdhetik, jelenleg a második szezon pörög.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)