Hirdetés

Magyarul is megjelenik az új Harry Potter-könyv

|

Ráadásul nem kell másoknál többet várniuk a hazai rajongóknak, mert egyszerre lesz elérhető mindenhol.

Hirdetés

Tekintve, hogy a Legendás állatok széria látszólag zsákutcába futott, és egyelőre a különböző tévés, illetve streamingre szánt produkciók sem többek kósza ötletnél, jelenleg a Hogwarts Legacy a legizgalmasabb varázsvilágos tartalom, ami elérhető a Harry Potter-rajongók számára. Még az ősz folyamán érkezik azonban egy könyv, ami feltehetően sokak polcára utat talál majd, bár biztos lesz olyan is, aki másra számított J. K. Rowlingtól.

A kétszáz oldalon terpeszkedő Wizarding Almanac (magyarul Varázsalmanach) egy enciklopédiaszerű kiadvány, amelyből mindent megtudhatunk Harry Potter univerzumáról - írja a Facebookon a magyar változatot gondozó Animus Kiadó.

Hirdetés

A gazdagon illusztrált köteten grafikusművész dolgozott, az ő rajzaik egészítik ki a Roxfortról, a varázslatokról, a szereplőkről és minden másról összegyűjtött információkat. Még olyan részletekre is fény derül, mint hogy miként öltözködnek a jól ismert karakterek, vagy éppen mi a patrónusuk.

Forrás: Animus Kiadó
Forrás: Animus Kiadó

Pontos megjelenési dátum még nincs, a Varázsalmanach valamikor az ősz folyamán érkezik. Addig is megcsodálhatjátok az Animus Kiadó által közzétett első oldalakat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)