Hirdetés

Mahershala Ali lesz az új Blade film főszereplője

|

Mindenki legnagyobb meglepetésére tényleg jön egy modern, MCU-ba ültetett Blade feldolgozás, aminek ráadásul egy Marvel rajongók számára ismerős színész lesz a címszereplője.

Hirdetés

Mahershala Ali veszi át a kardot Wesley Snipestól a Marvel Blade rebootjában. A San Diego Comic-Con 2019 Marvel paneljének végén lépett színpadra a színész és jelentette be, hogy érkezik a film, amit hatalmas tapsvihar követett.

Hirdetés

Mahershala Ali már két Oscar-díjat is kapott legjobb férfi mellékszereplő címkével, ennek fényében pedig cseppet sem csoda, hogy rengeteg filmben és sorozatban is szerepelt az elmúlt években. A fontosabb megjelenései között ott volt például a Netflix Luke Cage sorozata is, amely első évadában a főgonoszt, Cottonmouth-t játszotta.

Bosslogic persze nem hagyta ki a lehetőséget arra, hogy elkészítse saját grafikáját az új Pengéről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MCU Blade ❤️ #sdcc @mahershalaali

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Kíváncsian várjuk, hogy ő hogyan fogja vászonra vinni a vámpírok ellen harcoló kardforgatót. Arra meg pláne kíváncsiak leszünk, hogy hogyan fogják belemasszírozni a karaktert az MCU-ba. Sajnos ezekre a kérdésekre még sokáig nem fogunk választ kapni, mivel a Blade film még nem kapott premierdátumot. Az viszont eléggé beszédes, hogy a szereplőválasztás fényében hogyan tervezi kezelni a jövőben a Netflix sorozatait a Marvel Studios. Az esetleges folytatások esélye így már bizony a nullához közelít. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)