Hirdetés

Már a Fekete Párduc 2-ben bemutatkozik egy új Marvel hős, aki később saját Disney+-os sorozatot kap

|

Már saját tévésorozata előtt debütálni fog az MCU-ban Riri Williams, azaz Ironheart.

Hirdetés

Először a Variety számolt be róla, később pedig a Comicbook.com-nak adott interjújában maga Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke is megerősítette, hogy Riri Williams, azaz Ironheart már a 2022-ben érkező Black Panther: Wakanda Foreverben fel fog bukkanni.

Ez azért nagyon izgalmas fejlemény, mert valamikor a jövőben Ironheart saját tévésorozatot is kapni fog a Disney+-on, viszont a friss fejlemények alapján nem itt találkozhatunk vele először, hanem a Fekete Párduc folytatásában.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy Black Panther: Wakanda Foreverben visszatér Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, és Lupita Nyong'o is, hozzájuk csatlakozik Dominique Thorne Riri Williams szerepében - értelemszerűen az Ironheart tévésorozatban is ő fogja alakítani a karaktert. A filmben Michaela Coel is szerepelni fog, de egyelőre nem tudjuk, kit fog eljátszani. 

Riri Williams, vagyis Ironheart először 2016-ban bukkan fel az Invincible Iron Man Vol. 2 #7-ben egy gyors caemo erejéig, majd két lapszámmal később, az Invincible Iron Man Vol. 2 #9-ben már ténylegesen is debütált. Alkotója a képregényes legenda, Brian Michael Bendis, és a szintén világhírű rajzoló, Mike Deodato. Riri egy igazi kis zseni, már 15 évesen az MTI-re járt, és egyedül kifejlesztett egy Vasemberéhez hasonló páncélt, amit az egyetemi kampuszról lopott alkatrészekből rakott össze. Később maga Tony Stark vette szárnyai alá a lányt. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)