Hirdetés

Már a héten elkezdődnek az új Végső állomás film forgatásai

|

Maga a producer számolt be a hírekről, miközben megerősítette a hatodik számozott rész címét és tervezett premierdátumát is.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de jövőre már 25. születésnapját ünnepli a 2000-ben bemutatkozott Végső Állomás franchise, ami gyorsan megtalálta a közönségét. Nem csoda, hogy 2011-ig öt részt élt meg a széria, amivel az egyre mutatkozó fáradtsága ellenére még így is bőségesen pluszban jöttek ki a készítők.

A New Line Cinema azonban ezt követően jó pár évre parkolópályára tette a franchise-t, egészen 2019-ig, amikor kiderült, hogy újból életet lehelnének bele. Azt már ekkor is tudni lehetett, hogy leghamarabb valamikor 2022 könyékén állhat majd össze a stáb, ám a COVID-19 világjárványnak, majd a színész- és írósztrájkoknak köszönhetően jelentősen megcsúszott a produkció.

Hirdetés

Most azonban jó hírek érkeztek: a Bloody Disgusting adott hírt arról, hogy a héten hivatalosan is megkezdődnek a Végső állomás 6 munkálatai, amiről egyébként nem más, mint a film producere, Craig Perry írt a Facebook oldalán. Kiderült a film hivatalos címe, de még arról is szó esett, hogy mikor kerülhet mozikba a legújabb felvonás.

A hatodik számozott Végső állomás film a Final Destination: Bloodlines nevet kapta, és ha minden jól megy, 2025-ben már be is futhat a mozikba, ahol az élményt csúcsra járatva akár IMAX-ben is nézhető lesz. A rendezői székekben Zach Lipovsky és Adam B. Stein foglalnak helyet, viszont magáról a sztoriról és a karakterekről még semmit nem tudni (a nyilvánvalón túl).

A franchise megálmodója, Jeffrey Reddick egyébként már 2022-ben is arról beszélt, hogy a Végső állomás 6 egy teljesen új oldalát mutatja majd a szériának, más lesz, mint a korábbi részek. Viszont hogy pontosan mire is célzott ezekkel Reddick, az még később fog kiderülni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)