Hirdetés

Már a Rick és Morty 9. évada is majdnem kész

|

A sorozat showrunnere mesélt arról, meddig jutottak a tervezéssel.

Hirdetés

Éppenhogy csak véget ért a sokak által kedvelt Rick és Morty sorozat 7. évada, így persze megkerülhetetlen volt a kérdés, hogy mit hoz a folytatás. Már korábban is arról írtunk nektek, hogy a széria egyik atyja már tudja, mi lenne a sorozat ideális befejezése, így annyira talán az sem meglepő, hogy sokan úgy érezték, valóban a végéhez közeledhet a páros kalandja.

Akik esetleg ezen aggódtak, azoknak most némi jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis az animációs széria showrunnerje osztott meg néhány érdekes, biztató részletet a jövőbeli tervekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Scott Marder ugyanis egy nemrégiben adott interjú során arról beszélt, hogy egészen a 10. évadig vannak terveik. Egészen pontosan úgy nyilatkozott:

"Nem mondhatok sokat, de annyit talán elárulhatok, hogy a 9. évad írásának a közepén járunk. Elárulhatom még azt is, hogy már van néhány ötletünk a 10. évaddal kapcsolatban is, amik egészen konkrétak. Szóval ha az embereknek tetszik az, amit a korábbi évadokban csináltunk, akkor szeretnénk még többet adni belőle. Azért tartogatunk még meglepetéseket is a tarsolyunkban."

Ezek alapján annyira nem félünk, hogy kifogynának az ötletekből. A legutóbbi évadok egyébként meglehetősen pozitív fogadtatásban részesültek, illetve azért érezni lehetett azt is, hogy bőven van még hely a folytatásnak, amit mi is izgatottan várunk. Ha addig viszont pótolnátok a korábbi részeket, beleértve a teljes hetedik évadot, akkor azt HBO Max felületén tehetitek meg.

Ti követitek a Rick és Morty sorozatot?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)