Hirdetés

Már belenézhetünk Sylvester Stallone családi valóságshow-jába

|

A színész most a családjával együtt szerepel a kamerák előtt.

Hirdetés

Nem megy csodaszámba, ha egy komplett família mindennapjait, a tagok diskurzusait, drámai pillanatait és megosztó tetteit követhetjük figyelemmel epizódokon, sőt évadokon keresztül: a Keeping Up with the Kardashians talán a legismertebb produkció ebben a kategóriában, de említhetnénk sok más mellett Ozzy Osbourne vagy éppen Hulk Hogan műsorát is. 

Ehhez a díszes kompániához csatlakozik az egyik legnagyobb akciósztár, Sylvester Stallone is, akinek a nevéhez olyan kultikus karakterek kapcsolódnak, mint Rocky és Rambo, és aki utoljára egy gengsztersorozattal, a Tulsa királyával vette ki a részét a SkyShowtime felhozatalának gyarapításából. 

Hirdetés

A The Family Stallone reality showban a Stallone család asztalánál foglalhatunk helyet, és belekukkanthatunk Sly életébe rajta, a feleségén (Jennifer Flavin), valamint három lányán (Sophia, Sistine, Scarlet) keresztül. A leírás szerint miután a színész eljátszotta a filmtörténelem legemlékezetesebb karaktereit, most készen áll arra, hogy a kamerák elé tárja azt, amit élete legnagyobb szerepének tart: az apaságot.

Stallone a The Hollywood Reporternek elárulta, hogy az emberek mindig azt hiszik, amikor kipróbál valami újat, hogy anyagi gondok miatt teszi, pedig épp az ellenkezője igaz.

A nem szkriptelt dokusorozat premierje május 17-én lesz a Paramount+-on, de a világ azon részeire, ahol nincs ilyen streamingszolgáltatás, a SkyShowtime-on keresztül juthat el a műsor. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)