Hirdetés

Már épül a világ első Dragon Ball vidámparkja

|

Bejárhatjuk Zseniális Teknős otthonát, a Kapszula Cég irodáit és Beerus bolygóját.

Hirdetés

Akira Toriyama halála megrázta az egész világot. Még ha nem is olvastad a Dragon Ball mangát vagy láttad az animét, a shonen sztorik mesterének munkásságával valószínűleg így is találkoztál valamilyen formában, akkor hatása volt az egész popkultúrára. Nem csoda hát, hogy milliók sorakoznának fel nagy örömmel egy Shenron formájú hullámvasútnál. Hamarosan pedig erre is lehetősége lesz a rajongóknak.

A szaúdi  Qiddiya Investment Company ugyanis most épp ezen dolgozik. A cég fel akar építeni egy 500 000 négyzetméteres parkot, benne 7 különböző szekcióval, 5 nagy látványossággal, 30 különböző játékkal, és persze hotelekkel és éttermekkel.

Hirdetés

Egyelőre csak koncepciós anyagok léteznek a tervezetből, de a látogatók számíthatnak majd Beerus bolygójára, a Kapszulagyártó Cég hatalmas kupolájára, és persze Zseniális Teknős kis szigetére is. A park abszolút fénypontja viszont valószínűleg a 70 méter magas Shenron hullámvasút lesz.

Mindez nagyon jól hangzik, a kérdés már csak az, hogy ki lesz hajlandó egészen Szaúd-Arábiáig utazni egy Dragon Ball park kedvéért. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)